Qui som?

Som un grup de persones que ens aplega la jota, i en concret la de la Ribera d’Ebre, en qualsevol de les seues vessants.
Descripció

Des de fa temps, estem treballant perquè la jota torni a omplir les places i els carrers dels nostres pobles i perquè tothom sàpiga que la nostra comarca és terra jotera.

Després de diversos anys, hem decidit agrupar-nos sota el nom de Lo fardell patxetí. Per què? Doncs perquè l’article lo ens representa, igual que el fardell, que des dels nostres inicis és la roba que ens ha acompanyat a les ballades, i, finalment, el terme patxetí, que també volem recuperar, i que designa les persones natives de la Ribera d’Ebre.

Lo fardell patxetí us vol convidar a què us sumeu com a socis i sòcies i que, tothom, en la mesura del que cadascú vulgui i pugui, continuem treballant perquè aquesta dansa recuperi el seu paper originari durant les festivitats dels nostres pobles.

Com fer-vos socis i sòcies?
Només cal que ens doneu les vostres dades i feu una aportació de 5 € anuals, que ens serviran per poder continuar organitzant cursos, tallers i activitats diverses.
Nom i cognoms
Adreça
Població
Comarca
Tel.
Adreça electrònica

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s